Home » BohoBusiness

BohoBusiness

Advertisements

Näin upeasti näki BohoBusiness päivän valon!

BohoBusiness, ihmiskunnan voitto koneesta, on Talentumin kustantama kirja, joka julkaistiin lokakuun 23. päivä 2012 Kulttuurikeskus Korjaamolla. Tilaisuuden vieraspuhujat Hjallis Harkimo ja Olli Hietanen korostivat johtamisen, luovuuden ja voittamisen kultuurin merkitystä uuden ajan haasteiden edessä. Kirjailijat korostivat vielä itseohjautuvuutta, oppimista ja laajaa näkemyksellisyyttä. Kustantaja Talentum oli toiveikas, että kyseessä ei ole pelkästään kirja vaan ilmiö – BohoBusiness on uuden ajan airut, unilukkari, joka kehottaa heräämään ja näkemään miltä todellisuus ja tulevaisuus näyttävät.

BohoBusiness käsittelee tulevaisuuden kannalta ratkaisevan tärkeitä teemoja kuten teknologioita, taloutta, työtä ja yrittämistä inhimillisestä ja tulevaisuusoptimisesta näkökulmasta. BohoBusiness -kirjan kirjoittajat Cristina Andersson ja Jari Kaivo-oja uskovat, että maailmaa vaivaavat suuret ongelmat ovat ratkaistavissa ihmisten luovuuden, keksimistaidon, oppimisen ja sinnikkyyden ansiosta.

Kirjan keskeisiä teemoja ovat luovuus, innovatiivisuus, hybriditalous, boheemien johtaminen sekä boheemi ihminen, joka lopulta ottaa voiton mitä älykkäimmistä ja tehokkaimmista koneista.

BohoBusiness on jokaisen, joka haluaa rakentaa parempaa maailmaa itselleen, jälkipolvelleen ja yritykselleen, luettava. Kirja ei keskity ongelmien puintiin vaan esittelee trendejä sekä rakentaa ratkaisuja ja avaa portteja mahdollisuuksien maailmaan.

BohoBusineksesta saat uutta näkemystä johtamiseen, oppimiseen, voittamiseen,  kilpailukyvyn kehittämiseen, transmediaan, robotisaation, keinoälyn ja ubiikkiteknologioiden etenemiseen, luovuuden edistämiseen sekä organisaatioiden ja työn tehokkuuteen ja hyvinvointiin. BohoBusiness on yhtäaikaa oppimiskokemus sekä silmiä avaava ja herättävä tulevaisuuden ennakointiteos.

Kirjasta opit myös mikä on intellectual transit zone ja miksi se on yrityksille ja ihmisille äärettömän tärkeä.

Aikamme suuren murroksen ymmärtämistä auttaa asianajaja Koppelo, BohoBusineksen fiktiivinen hahmo, joka kamppailee löytääkseen uuden elämän saatuaan lähtöpassit suuren tietotekniikka-alan yrityksen lakiasiainosastolta.

Voit tilata BohoBusineksen kirjoittajat puhujiksi tilaisuuteesi. Lataa esite (pdf)
Tai kääriä hihat Boheemin johtamisen työpajassa. Lataa Boheemin johtamisen työpaja (pdf)
Kirjan sisällysluettelo.

Liity bohojengiin Facebookissa ja Twitterissä.

BohoBusiness mediassa ja blogeissa

Kuuntele BohoBusiness haastattelu Yle Areenalta.

Osta BohoBusiness sähköisenä Elisalta.

#talous #yhteiskunta #robotit #automaatio #hybriditalous #bohonomics #yritystoiminta #johtaminen #voittaminen #työ #tulevaisuus #ihminen #oppiminen

BohoBusiness on transmediaalinen tuote. Voit seurata tarinaa kirjasta, blogeista, Twitteristä, Facebookista… tai nauttia sen maukkaana BohoBusiness drinkkinä.

Advertisements

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: