Home » Kirjoittajista » Cristina Andersson

Cristina Andersson

Cristina Andersson on kokenut ja palkittu oppimisen ja valmentamisen osaaja ja asiantuntija. Hän on voittamisvalmentaja, visionääri ja innostaja, todellinen renessanssinainen, joka on perehtynyt aiheeseensa monitahoisesti mm. jääkiekon, klassisen laulun, keksimisen ja yhteiskunnallisen pohdinnan kautta. Hän on opettaja, kouluttaja ja yritysjohdon konsultti sekä kansainvälisen digisosiaalisen verkostoitumisen edelläkävijä. Cristina on aktiivinen bloggaaja ja kirjoittaja. Hänen kirjalliseen tuotantoonsa kuuluu mm. valmentautumisopas The Winning Helix, suom. Voittava kierre (WSOY), runokirja Blå Stunder (toim. Runomaraton), BohoBusiness (Talentum) ja Kateus työelämässä (toim. Pirkko-Liisa Vesterinen, PS-Kustannus).

Tulevaisuuden strategiseen rakentamiseen yhteiskuntatasolla Cristina perehtyi kahdeksan merkittävän suomalaisen asiantuntijan kanssa v. 1993 julkaistussa kirjassa Suomen Strategia (Art House).

Cristina on transmediaalinen persoona; opettamisen, puhumisen ja kirjoittamisen lisäksi hän voi esittää asiansa ja innostuksensa laulaen. Cristinan mielestä hyvä fiilis on lähtökohta oppimiselle ja voittamiselle – joskus laulaen voi kertoa sen, mitä puheella ei voi välittää.

Lue lisää:

Boheeminaisen maailmankirja -blogi

Kotisivu

Yhteydenotto

Mediasivu

LinkedIn

Tilaa puhujaksi tai valmentajaksi


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: