Home » BohoBusiness » Kommentteja BohoBusiness -kirjasta

Kommentteja BohoBusiness -kirjasta

Advertisements

Tässä lukijoiden kommentteja. Mediassa ja blogeissa ilmestyneet tekstit voi lukea mediasivulta.

Bohossa oli paljon asiatietoa. Se mikä vei eteenpäin oli asianajajan elämänkaari, se vei mennessään ensi repliikistä lähtien. Kaksoiskierteen omaelämällisyys oli niin väkevä kokemus että se jää väkisinkin omaksi eläväksi suhtautumistavaksi.

Sain kirjan tuoreeltaan Turun uutuushyllystä ja luin sen yhdellä istumalla läpi. Asiateksti oli asiallista, olen sitä linjaa itsekin seurannut työkseni vuosia. Asianaja kokosi tämän tiedonmaailman yhteen ja loppuhuipentuma oli todella hyvää draaman tajua osoittava. Ilman tätä kaksoiskierrettä kirja olisi ollut luettelo tulevaisuuden tutkimuksen saavutuksia. Yhdessä ne antoivat kirjalle elämän.

Kirjan sanoma, ja sisältö viestittävät vahvaa energialatausta. Silloin kun sydän on vlmis vastaanottamaan sen viestin, niin se ohjaa uudelle polulle, antaa sunnan, josta voi itse jatkaa eteenpäin. Olen kiitollinen kirjan vahvasta vaikuttajan roolista, sillä on ikäänkuin oma elämä. Uskon että moni muukin lukija ohjautuu sen avulla kunhan uskaltautuu avautumaan sen sanomalle.

Kirja on kuin intiaanien path finder, tiedustelija, jota seuraamalla voi löytää eteenpäin. Ei taaksepäin. Menneisyys on mennyttä. Pelkän tiedon avulla ei voi ohjautua mihinkään, vaan tarvitaan sitä opasta, joka kulkee kirjan punaisena lankana ja antaa polun merkkejä. Opasta pitä kuunnella jotta löytää uuden kuoriutuneen itsensä, uskalluksensa ajatella, uudessa tilanteessa vahvuksillaan kohti edessä avautuvaa uutta maailmaa. Maailman näkee vasta sitten kun uskaltaa nähdä. Intiaani on tehnyt työnsä.

Kiitokset Cristina ja Jari

– Ari Pitkäranta

Kirja on nyt luettu kokonaan ja se rokkaa. Nyt englanninkielinen käännös ja mm Applen iBook julkaisu niin tämä lähtee isosti. Tuon Elibsis formaatin saa myös auki iPadissa erillisessä lukijassa mutta toimii jos joku todella haluaa tuon kirjan mutta Apple-uskovaisille moisen ehdottaminen voi olla huonoa ja ei tavoita niitä joiden mielestä iPhonessa ja iPadillä kirjat luetaan Applen omalla iBook-ohjelmalla. Itse en haluaisi puita kaadettavan tämän kirjan takia koska se ei ole BohoBusiness eli jään odottelemaan tulevaisuuden mahdollista Apple/iBooks julkaisua kirjaston paperikirjan avulla varustautuneena.

– Vesa-Matti Puro

On vaikea kuvailla sanoin sitä tunnetta, jota olen kokenut viime päivät. Luen BohoBusiness-kirjaa. Tätä kirjaa olen tietämättäni odottanut aina. Rakastan scifi-leffoja. Niissä kuvattu maailma on täällä.

Olemmeko valmiita siihen?

Aion olla muutosagentti. Ole sinäkin.

– Pauliina Mäkelä, Kinda Oy

twitterboho

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: