Home » Uncategorized » Jorma Ollilan puhe Jyväskylän Klubilla lauantaina 13.10.2012

Jorma Ollilan puhe Jyväskylän Klubilla lauantaina 13.10.2012

Advertisements

Jorma Ollilan puhe Jyväskylän Klubilla lauanataina 13.10.2012: http://www.ksml.fi/uutiset/talous/nain-jorma-ollila-ennustaa-tulevaa-talouskriisissa-pahin-vasta-edessa/1260334

 

Onko pahin vielä edessä?

 

 

Advertisements

5 Comments

 1. Lauri Gröhn says:

  Eihän Nokian Ollila edes ymmärrä mistä kyse
  30.9.2010 07:29 Lauri Gröhn

  Jorma Ollilan tuhjä uhoaminen eilisessä A-talkissa osoitti, ettei hän edelleenkään ymmärrä, mikä Nokian todellinen ongelma on eikä television toimittajakaan huonoine kysymyksineen ymmärtänyt. Ollilan neuvonantajat ovat menestyksen myötä jo kauan sitten menettäneen otteen ohjelmistokehitykseen ja asiasta ymmärtäjät on lyöty lyttyyn ellei sitten vallan selkään puukotettu. Nyt on Ollilan turha uhota. Hänen vanha strategiansa on konkurssissa.

  Saatan kuvitella että Ollila yleisfiksuna miehenä on kutsunut luokseen myös niitä, jotka asiasta ymmärtävät, mutta platformit, sdk:t, käyttöjärjestelmät, jne. ovat saaneet Ollilan haukottelemaan alta aikayksikön.

  Nokia yrittää epätoivoisesti kehittää korvikettaan iPhone- ja Android-kehitysympäristöille ja varmaan siinä onnistuukin, mutta pari vuotta myöhässä.

  Sääli Nokian tuhansia fiksuja ja asiansa osaavia ihmisiä, joilta on riistetty mahdollisuus toimia maailman teknologian huipulla niinkuin ennen.

 2. jarikaivooja says:

  Kannattaisi keskittyä tässä yhteydessä siihen mitä Jorma Ollila todella sanoo. On aina epäuskottavaa syyttä yhtä ihmistä ison korporaation kaikista toimista ja epäonnistumisista.

 3. Lauri Gröhn says:

  Nokia teki toiseksi suurimmat virheet ennen Kallasvuon aikaa, suurimmat Elopon aikana. Molempien yhteisenä tekijänä Jorma Ollila.

 4. jarikaivooja says:

  Eiköhän Kallasvuo ja Elop ole sen verran aikuisia miehiä, ettei kaikkea voi eikä kannata kaataa Jorma Ollilan vastuulle. On hyvä myös muistaa, että Ollila sai Nokian oikeasti nousuun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: